fbpx
RumblesHelsingør

Stjernegade 9C
3000 Helsingør

Burger Helsingør

Hos Rumbles finder du de bedste burgere i Helsingør, lavet fra de bedste råvarer. Her finder du altså takeaway af den højeste kvalitet. Du kan hurtigt og nemt bestille online og gøre som tusindvis af andre – Prøv den bedste burger Helsingør. Eatie har kåret Burgeren i Helsingør som Københavns bedste burger i, så kom og nyd byens bedste burger på burgerbaren eller tag den med hjem.

Du kan tilmed bestille direkte online ved at klikke ovenfor.

Åbningstider

Man - ons
17:00 - 21:00

Tors - søn
12:00 – 21:00

Om Rumbles Helsingør

I Helsingør er vores butik i Stjernegade ofte blevet omtalt som en af de hyggeligste steder og formentlig er Rumbles i Helsingør byens bedste burgerbar. Dette er vi stolte af og alle vores gæster i Helsingør støtter ofte om forretningen, hvilket vi sætter stor pris på. Vores dejlige medarbejdere i Helsingør møder hver dag op for at levere den høje kvalitet som Rumbles står for og sikrer dig at du får en venlig betjening.

Du finder vores restaurant på Stjernegade 9C, 3000 Helsingør, der er tæt på hovedstrøget og de mange spændende butikker. Når du besøger Rumbles Burger Helsingør så får du en fornemmelse af det enestående lokale miljø, samtidig med at du kan nyde din mad udendørs på den stille gågade med lokale butikker og søde mennesker.

Om bestyreren

Mike Jørdorf

Mød Mike Jørdorf fra vores restaurant i Helsingør. Mike har været en del af Rumbles i Sydhavn og Helsingør og Mike har en fortid som kok fra forskellige restauranter. I Helsingør møder du Mike og hans team, der hver dag arbejderfor at sikre en høj kvalitet og en god stemning, så alle gæster får en god oplevelse og lækre burgere.

Burger helsingør - ansatte

Se vores andre burgerbarer

Hillerød

Sydhavn

Valby

Scroll til toppen