fbpx
Rumbles

Frederiksgade 5A
3400 Hillerød

Burger Hillerød

Hos Rumbles finder du de bedste burgere i Hillerød, lavet fra de bedste  råvarer. Her finder du altså takeaway af den højeste kvalitet. Du kan hurtigt og nemt bestille online og gøre som tusindvis af andre – Prøv den bedste burger Hillerød. Her kan du nyde byens bedste burger direkte på restauranten eller tag den med hjem som takeaway.

Du kan tilmed bestille direkte online ved at klikke ovenfor.

Rumbles burger blev kåret som Københavns bedste burger ifølge Eatie. Bestil din burger i Hillerød nu og nyd en smagsoplevelse med saftige burgere og sprøde pommes frites.

Åbningstider

ALLE DAGE

kl. 17:00 – 20:00

Om Rumbles Hillerød

Rumbles i Hillerød blev åbnet i maj måned 2019 og er den 4. restaurant i rækken. I Hillerød har vi fået en god start, hvor alle besøgende fik mulighed for at få gratis burgere på åbningsdagen, der blev til en lokal fest i en af Danmarks hurtigst voksende byer. Allerede nu har vi mange lokale stamgæster og vi forventer os meget af butikken i Hillerød, der skal være med til at sætte Hillerød på landkortet når det gælder om at levere en af de bedste burgere i landet.

Burgerbaren finder du på Frederiksgade 5, 3400 Hillerød. Der er mulighed for parkering i Gallerierne lige under butikken og du kan nyde din mad inde i de flotte lokaler eller udendørs foran butikken.

Om bestyreren

Frederik Mejborn Pedersen

I Hillerød kan du møde vores altid friske og smilende Frederik Mejborn og hans team. I Hillerød arbejder alle for at Rumbles bliver byens foretrukne burger restaurant – og alle vores glade medarbejdere sørger for høj kvalitet, god musik og hyggelig stemning.

Se vores andre burgerbarer

Helsingør

Sydhavn

Valby

Vesterbro

Scroll til toppen