fbpx

RumblesSydhavn

Borgbjergsvej 1
2450 København SV

Burger Sydhavn

I Sydhavn finder du de bedste burgere hos Rumbles. Vi har burgere lavet ud fra de bedste råvarer, hvilket giver takeaway af den højeste kvalitet. Gør som tusindvis af andre og bestiller nemt online, ved at klikke på knappen ovenfor. Gør dig selv en tjeneste og prøv den bedste burger i Sydhavn.

Åbningstider

Man - Tirs
17:00 - 21:00

Ons - Fre
11:00 – 21:00
Lør - SØn
12:00 - 21:00

Om Rumbles Sydhavn

Rumbles åbnede i Sydhavn i 2017 og var den første Rumbles restaurant. Og selvom restauranten i 2018 blev flyttet fra den oprindelige placering på Fragtvej, så har vi naturligvis et helt særligt forhold til denne butik. Vi elsker Sydhavn og alle vores trofaste gæster, der støtter op om det at drive take away restaurant i denne del af Hovedstaden.

Restauranten i Sydhavn er placeret på hjørnet af Borgbjergsvej og Sydhavnsgade/Enghavevej tæt på Sydhavn station. Sydhavn afdelingen drives til dagligt af vores skønne medarbejdere, der hver dag gør deres bedste for at alle gæster får en god oplevelse og et solidt måltid mad i høj kvalitet til en favorabel pris.

Om bestyreren

Polette Bengtsen

Mød Polette, der er bestyrer i Rumbles Sydhavn. Polette  og hendes team skaber en god stemning for at sikre at alle vores glade medarbejdere yder den bedste service for vores skønne gæster i Københavns Sydhavn.

Rumbles Burger Sydhavn

Se vores andre burgerbarer

Hillerød

Helsingør

Valby

Scroll til toppen