fbpx
RumblesValby

Gl. Køge Landevej 22Y
2500 Valby

Burger Valby

Hos Rumbles finder du de bedste burgere i Valby, lavet fra de bedste råvarer. Her finder du altså takeaway af den højeste kvalitet. Du kan hurtigt og nemt bestille online og gøre som tusindvis af andre – Prøv den bedste burger Valby. Eatie har kåret Rumbles burger som Københavns bedste burger i 2019, så kom og nyd byens bedste burger på burgerbaren eller tag den med hjem.

Du kan tilmed bestille direkte online ved at klikke ovenfor.

Åbningstider

Man - Tirs
17:00 - 21:00

Ons - Fre
11:00 – 21:00
Lør - SØn
12:00 - 21:00

Om Rumbles Valby

Rumbles i Valby blev åbnet i efteråret 2018 med et brag af en fest. Jokeren spillede og der var gratis burgere og fadøl til alle besøgende. Der var kø ned ad Gammel Køge Landevej og gaden blev omdannet til en fest. I dag har Rumbles i Valby fået en masse faste og loyale gæster, der besøger butikken jævnligt fordi der altid er en hyggelig atmosfære og fordi vi altid arbejder for at levere en god oplevelse for alle der har lyst til burger og fritter.

Vores burgerbar finder du på Gammel Køge Landevej 22Y, 2500 Valby lige ved siden af Valby Maskinfabrik kun 400 meter fra Toftgårds Plads og Vigerslev Alle. Rumbles i Valby til daglig af vores lokale dream team, der giver dig et smil med på vejen og en god oplevelse. I restauranten i Valby kan du nyde din burger i vores skønne udendørs område eller tage din mad med på farten.

Om bestyreren

Mhamudul Aktar Hossain

Når du besøger vores restaurant i Valby kan du møde Mhamudul Aktar Hossain (’Hash’) og hans team af skønne Rumbles medarbejdere. Hash har flere års erfaring i branchen og medvirker hverdag til at alle vores gæster i Valby får gode burgere, både når det gælder levering og afhentning.

Rumbles burger valby med personale

Se vores andre burgerbarer

Hillerød

Sydhavn

Helsingør

Vesterbro

Scroll til toppen