fbpx

Rumbles

Vesterbrogade 122
1620 København V

Burger Vesterbro

Hos Rumbles finder du de bedste burgere på Vesterbro, lavet ud fra de bedste råvarer. Du kan hurtigt og nemt bestille online og gøre som tusindvis af ændret. Prøv en af de bedste burgere på Vesterbro. Her kan du nyde byens burger direkte på burgerbaren, eller tage den med hjem.

Du kan bestille direkte online ved at klikke ovenfor.

 

Åbningstider

ALLE DAGE

kl. 11:00 – 20:00

Om Rumbles Vesterbro

Rumbles i Vesterbrogade åbnede 25. oktober 2019 og er den 5. Rumbles restaurant i rækken. Restauranten blev overtaget efter BJ Burger der har holdt til i samme lokale, men nu er lukket. Derfor var det oplagt for Rumbles at åbne i de hyggelige kælderlokaler midt i det pulserende Vesterbro. Som nabo til flere sushi steder og skråt over for den kendte beværtning Ludwigsen, er der nu rig mulighed for at alle på Vesterbro og Frederiksberg kan hente lækre burgere og sprøde fritter hos Rumbles burger på Vesterbrogade 122, 1620 København V. 

Om bestyreren

Ken Petzold

Når du besøger vores restaurant på Vesterbrogade møder du vores bestyrer Ken Petzold og de skønne Rumbles crew members der står klar med lækre burgere og sprøde pommes frites. Den hyggelige Rumbles burgerjoint er klart et besøg værd for alle der er lækkersulten.

Se vores andre burgerbarer

Hillerød

Sydhavn

Valby

Helsingør

Scroll til toppen