fbpx
Historien om

Rumbles

Rumbles Burgerbar

“En dag holdt jeg her på parkeringspladsen og så, at den gamle pølsevogn, der plejede at ligge her, så lukket ud, så jeg fremlagde min idé til Stark, som jeg lejer stedet af, og de var helt med på den.”

Det er her 36-årige Emil Wiegand Hansen, og hans kæreste Irina Kiprova, tilbereder simple burgere til sultne håndværkere og Sydhavnens mangfoldige beboere: nyrige tilflyttere, børnefamilier, studerende og socialt udsatte. Emil, der er uddannet murer, havde i en længere periode leget med tanken om at skifte karriere, og da han en dag var en tur i Stark, fik han en idé: Han ville åbne en burgerbar inspireret af klassiske amerikanske diners.

Rumbles er en amerikansk diner på størrelse med en pølsevogn – opkaldt efter bokseskjalden Michael Buffers udødeliggjorte signaturfrase: “Let’s get ready to rumble!”

Og så måtte han i gang med at renovere det gamle stationære pølsevognsskur. “Her lignede lort,” fortæller Emil. “Der var vandskade og alt muligt. Så vi måtte rive mere eller mindre alt ud. Og så ændrede vi også facaden.”

Emil har aldrig før forsøgt sig som restauratør, og han måtte derfor tage et hygiejnebevis og trække på hele sit netværk for at finde ud af, hvor og hvordan han kunne anskaffe de bedste råvarer og samtidig sørge for, at hans burgere var til at betale.

Emil regnede egentlig med, at det ville være Starks kunder, han skulle leve af, men også folk fra lokalområdet – fra det gamle Sydhavn, Teglholmen og Sluseholmen – har taget Rumbles til sig. “Sydhavnen er noget specielt,” fortæller Emil. “Folk er bare virkelig gode til at støtte op om hinanden herude.”

Rumbles er kvalitet, simpelt og med plads til alle!

Kvalitet

Rumbles tager dig og dine smagsløg med på eventyr og derfor serverer vi ikke bare mad, vi serverer oplevelser. Vi mener at det er bedre at servere én fantastisk oplevelse, fremfor flere middelmådige. Vi benytter os af de bedste råvarer, for at give dig den bedste smagsoplevelse. For at du kan få dét, bestiller vi blandt andet fersk kød flere gange om ugen. Det gør at kødet undgår nedfrysning, og derfor får maden en højere kvalitet. Alt dette gør vi, så vi kan levere vores mad frisk, indbydende og yderst velsmagende. T

Simpelt

En god oplevelse og simpel oplevelse hænger ofte sammen! Derfor har vi skåret ned på ingredienserne og fokuserer i stedet for, på at få det maksimale ud af de klassiske ingredienser. Vores menukort er simpelt; vi har én størrelse menu, én størrelse drikkevare og én størrelse på pomfritter. Vores sortiment af drikkevare inkluderer kun det, der går bedst med en lækker burger.

Plads til alle

Gode oplevelser, er oplevelser som kan deles med alle dem man har kært. Af denne grund tilbyder vi vores burgere til fornuftige priser, så alle kan være med. Vores restauranter er således take-away baserede, så vi kan holde dine omkostninger lave.

Scroll til toppen