fbpx
Vores

Fødevarer

Brød

Hos Rumbles anvender vi primært brioche boller til vores burgere. Det gør vi fordi vi synes at brioche bollen giver den bedste burgeroplevelse. Vores burgerboller har en høj smagskvalitet og bages på hvedemel, vand, salt og sukker.

Oksekød

Al oksekød hos Rumbles er frisk kød – vi anvender ikke frosset kød og vores oksekød er 100 % hakket oksekød. Kødet indeholder ca. 18% fedt, der gør det muligt for os at stege kødet uden brug af fedtstof. Når vi steger bøfferne, bliver de drysset med salt og peber.

Kylling

Vores kyllingeinderfileter får inden tilberedning en lækker southern fried-panering. Den møre og saftige inderfilet giver en fantastisk kontrast til den sprøde og crunchy panering. Kyllingen er krydret med peber, løg, hvidløg og selleri, der giver inderfileterne en dejlig krydret smag, som kan nydes af børn såvel som voksne.

Ost

Når du får en burger med ost hos Rumbles, så er det cheddar ost, da den har et godt fedtindhold og en let smag, samtidig med at cheddar osten smelter godt omkring bøffen ved stegning.

Salat, tomat, løg og pickles

Alle grøntsager og salat bliver nøje kontrolleret når det ankommer i restauranterne. Salaten og grøntsagerne er naturligvis vasket, så de er rene og friske.

Frillicesalat er med sin milde smag og saftighed perfekt til burger og derfor anvender vi denne type salat i alle Rumbles burgere.

Det er vigtigt for os at vores tomater har en god smag, der supplerer burger oplevelsen på den rigtige måde. Derfor anvender vi bøftomater, da bøftomaten har en utrolig fasthed og størrelse, der passer godt til en rigtig Rumbles burger.

I nogle af vores burgere er der løg – vi anvender altid friske løg – typisk rødløg. Der er dog ikke løg i alle burgere, da det er vigtigere for os at den samlede burger oplevelse skabes – sommetider med løg og sommetider uden.

Syltede agurker er fast ingrediens i de fleste af vores burgere. Agurkerne er syltede i eddike, vand og salt for at få den ønskede smag.

Dips

En Rumbles burger ville ikke være en Rumbles burger uden vores velkendte dressinger og dips. Vi anvender vores egne opskrifter. Herved er du sikker på at du altid får den velkendte Rumbles smag, fx fra vores populære Rumble in the jungle sauce.

Scroll til toppen